Thursday, December 10, 2009

Latest LAsik Promotion

Free Lasik screening worth RM200 at Prince Court Medical Centre
39 Jalan Kia Peng
Kuala Lumpur
0321600000
0321600332

12 interest free for CIMB, Affin Bank and Citibank credit card



7th March to 31st August

Normal price RM12398 for both eyes
37.5% off (RM 7748)

40% off for group of 5 (RM 7438)

10 comments:

  1. salam ziarah, jika mahu mengetahui rahsia nusantara, islam dan kebangkitan akhir zaman sila mengunjungi www.nusanaga.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam...ingin mencari sesuatu buat yg tersayang..http://everybodylovescery.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum Dr.Muhaya
    saya berminat dengan LASIK ini kerana tidak mahu lagi berkaca mata..tetapi tidak mampu dengan harga sebegitu..apakah ada harga untuk student..
    terima kasih..

    ReplyDelete
  4. Salam Prof. Saya berminat untuk buat lasic ni. Tapi nampaknya offer dah tamat? is there anymore?

    ReplyDelete
  5. Salam Dr,

    Saya pakai kacamata bila nk baca je, dlm mata saya ada scar sbb dulu pernah kena kayap, virus masuk dlm mata, pernah buat lasik kat Dr Shukri tp scar x hilang, dekat masih x nampak sgt. Boleh buat lg ke lasik?

    Terima kasih

    ReplyDelete
  6. Salam dr,i guna spec utk dekat.ykni wktu baca,tulis tp kdg2 tu mata saya merah n d tepi mcm ada jili yg agak nganggu penglihatan saya..ada kah bolih saya buat Lasik..?

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Dr. Muhaya,

    I did a Lasik on both eyes back in 1994 by Dr Shukri at his clinic at Jalan Ipoh. My vision has deteriorated significantly now.

    Kindly advise if it is possible to perform another Lasik on both eyes. I am now 58.

    Jazakallah,

    gem_bara@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Salam Dr Muhaya, saya begitu berminat dengan Lasik VisuMax. Tetapi, saya inginkan kepastian yg mana adakah saya akan pulih sepenuhnya drpd rabun jauh setelah menjalani pembedahan laser ini, dan berapa teruk penyakit rabun ini dapat dipulihkan? selain itu, adakah ianya akan menyebabkan kesan sampingan atau komplikasi seperti glaukoma?

    ReplyDelete
  9. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Google Calendar Viewer